Az infrakabinról egy kicsit bővebben:

Az infrakabin a Nappal kel versenyre, alapelve tulajdonképpen ugyanaz.  Az infrasugárzás -akár a Napé- szinte veszteség nélkül hatol át a levegőn, de a mikrohullámú sütőkhöz hasonlóan minden útjába kerülő szilárd tárgyat felmelegít, így az emberi testet is.

Van-e különbség az infrakabin és a szauna között?

Az infrakabin lelke az infrasugárzó. Ez meghatározott hullámhosszúságú, szemmel nem látható sugarat bocsát ki, amely a levegőn és a bőrön áthatolva egészen a belső szervekig jut. Az emberi test a kibocsátott sugarak 95%-át képes elnyelni, ez váltja ki a melegítő hatást az izomszövetekben és a belső szervekben.

Az infrasugárzástól a test belülről kifelé melegszik. A finn típusú szaunával ez fordítva történik, a levegő először a bőrt melegíti, a meleg kívülről befelé terjed a testben. A hatás mindkét esetben azonos, a fokozott meleghatás a test szabályzó rendszerét működésbe hozza, izzadság párologtatásával a bőrt, a testet hűteni próbálja. Testünk "provokálása" salakanyagok távozásával jár, felfrissülünk, újjáéledünk.

Az infrakabin hatékony, mégis kíméletesebb a hagyományos szaunánál.Hőmérséklete csupán 40-60 °C, ezért azok is nyugodtan használhatják, akik nem kedvelik a magas hőmérsékletet.

Az infrakabinnal együtt érdemes felmelegednünk, használata egészségügyi korlátozásoktól mentes. Használhatják szívbeteg és magas vérnyomással
rendelkező személyek is. Kitűnően alkalmas gyulladásos megbetegedések orvoslására.

 

Hatásai:

  Erősíti az immunrendszert

Fájdalomcsillapító hatású

Cellulit megszűntetése

Elégeti a kalóriákat és segít a súlyellenőrzésben!

Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat!

Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot

Javítja a vérkeringést, erősíti a kardiovaszkuláris rendszert

Hatásos alacsony hőmérsékleten

Oldalmenü
Naptár